Dyrskuet er en forlængelse af vores livsstil

Lars Aarby og Lisa Pedersen fra Gl. Korup udstiller hereforddyr for 35. år i træk.
09-06-2018 07:00:24
Lars Aarby og Lisa Pedersen har Hereford som hobby, men avlen er en vigtig drivkraft for parret, der har 35. års jubilæum på dyrskuet i år.

- Hvis stemningen var dårlig, så kom vi ikke.

Den gode tone, det sociale aspekt og hjælpsomheden udstillerne imellem er vigtige årsager til, at Lars Aarby og Lisa Pedersen for 35. år i træk tager på dyrskue i Odense med dyr fra deres herefordbesætning.

Parret fra Gl. Korup, der købte den første ko i 1982, har to tyre og to kvier med på dyrskuet. Ingen af de fire dyr har tidligere været med, og det gør det hele endnu mere spændende, mener parret.

- Vi synes, vi kommer med noget godt. Alligevel er vi altid lidt nervøs for, hvordan det skal gå. Sådan skal det også være. Den dag, det ikke kilder i maven mere, så er det slut. For vi kommer ikke bare for at stå nede bagved. Vi vil gerne vinde, siger Lars Aarby.

- Men, understreger han, vi går ikke i sort, fordi vi ikke vinder. Når konkurrencen er slut, så er vi videre.

Flotte resultater på stribe

Parret har lige fra deres første dyrskue i 1983 haft gode resultater. Ikke mindst de senere år.

- De sidste fem år har vi vundet ufattelig meget, når man tænker på størrelsen af vores besætning, der ligger på mellem fem og otte dyr. Jeg kan ikke udpege det bedste år, men der har været år, hvor vi har vundet med både bedste tyr og bedste hundyr. Og et år vandt vi to gange interbreed-konkurrencen på tværs af alle racerne, fortæller Lars Aarby.

LandbrugFyn har forud for årets dyrskue besøgt flere udstillere, blandt andet Lars Aarby og Lisa Pedersen. Se reportagerne i næste uges store dyrskueavis, som allerede nu kan læses her på siden.

 

Billeder fra Det Fynske Dyrskue

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer