bannerPos

Godt salg i det første år

Medindehaver Kristian Jørgensen (tv) sammen med Martin Hvidesten fra Kubota-importøren Svenningens Maskinforretning A/S ved traktoragenturet, som Glamsbjerg Maskincenter allerede det første år har solgt tre smaltraktor-udgaver af. Fotos: Bettina Ravn

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
25-04-2018 16:29
Mange besøgende ved sidste uges åbent hos hos Glamsbjerg Maskincenter.
Ejerne bag Glamsbjerg Maskincenter A/S er godt tilfreds med salget og interessen for produktpaletten det første år efter overtagelsen af den konkursramte maskinforretning.
Det kom tydeligt til udtryk ved et »åbent hus«-arrangement forleden, hvor der både var en god omsætning i butikken og i maskinafdelingen.
Blandt andet kunne den ene af de tre medarbejdere, Kristian Jørgensen, fortælle, at der i løbet af året er solgt tre Kubota-smaltraktorer af modellen M7040 Narrow på 40 hk. De er leveret til henholdsvis en frugtplantage, en entreprenørforretning og en rideskole.
 
0

Mærkning af heste og mærkningspladser på Fyn

Der tilbydes besigtigelse og mærkning med mikrochip af heste og ponyer i forbindelse med de to følskuer der afholdes på Fyn i august. Dansk Varmblod gør dog opmærksom på at årets følskuer er lukket for publikum grundet COVID-19.

Vinterraps skal etableres rettidigt

De nye krav om øget areal med efterafgrøder, der gælder fra kommende efterår, lægger yderligere pres på landmændene, der går en meget travl august måned i møde. Reglerne sætter blandt andet rapssåningen under pres og gør, at mange landmænd i højere grad har brug for sorter, der er hurtigstartende.

Stor styrbar sprøjte

Den nye Amazone UX6201 vist frem ved arrangement hos O. Søndergaard & Sønner.

Landbrugsrådgivning Syd opruster på ejendomsfronten

1. august tiltræder Niels Jepsen som revisor og ejendomsrådgiver.

Fynsk bondegårdsferie melder alt optaget

Kulinariske Kildegaarden i Frørup må sige nej til flere, som gerne vil på bondegårdsferie.

Middel høst i sigte

Høsten af vinterbyggen er overstået, og nu går høsten af raps og de store afgrøder som hvede, rug og vårbyg for alvor i gang.

En aften med natur på Aalegaarden

Velas indbyder torsdag aften til markvandring med fokus på læhegn, skov, eng og biodiversitet.

Landbrugsjord omlægges til skov

Fynsk projekt er blandt de første med multifunktionel jordfordeling, hvor 630 hektar øst for Svendborg forventes at blive omlagt til skov. I alt regner Landbrugsstyrelsen med, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

50-års fødselsdag i Glamsbjerg

Hos GMC indbydes på fredag til reception i anledning af medindehaver Kristian Jørgensens runde fødselsdag.
Side 1 af 56 (1114 artikler)Prev1234567545556Next