bannerPos

Gavekort til et Danbrit batteri/ akkumulator (værdi kr. 2.000,-)

Deltag i konkurrencen!

Gavekort til Danbrit batteri/ akkumulator
(værdi kr. 2.000,-)

Land & Fritid sørger for, at dine gamle batterier bortskaffes, og at du kommer hjem med de helt rigtige batterier til dit behov! Vi har batterier til alt lige fra plænetraktor til mejetærsker.

Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med over 40 butikker fordelt over hele landet. Vi fører alt fra hus- og have-produkter over foder og udstyr til de fleste hobbydyr og meget andet. Flere af butikkerne er samtidig omdrejningspunkt i mange lokalsamfund, og vi deltager på messer og dyrskuer, afholderlokale arrangementer og gennemfører andre tiltag, der støtter aktivt op om lokalsamfundet. Vi hjælper dig med professionel rådgivning og produkter af højeste kvalitet.

I slutningen af november afvikles Nordeuropas største landbrugsmesse i Herning. Hvad er navnet på messen?

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 19. november 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst i uge 48, samt på vores mediers hjemmesider og på Facebook.


Månedskonkurrencen er en landsdækkende konkurrence, der kører sideløbende i LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst