L-MedieHus åbner nu LandKiosken og giver dig adgang til alle vores aviser døgnet rundt, men også meget mere af livet på landet direkte digitalt.

Her kan du finde nyttige artikler, historier om livet på landet og tilbud om ny viden til alle typer og størrelse landbrug. 

Samtidig får du adgang til de mange tids­skrifter samt tilbud og andet, som vores sam­arbejdspartnere tilbyder til livet på landet. 

App'en giver også mulighed for at se alle vores tidligere aviser i branchens vel nok største arkiv.

Release14

Hos L-Mediehus er vi stolte over vores nye app, LandKiosken. Vi ved, hvor meget den kan og hvor overskuelig den gør din avislæsning. Det synes vi alle skal have chancen for at prøve.

Derfor har vi besluttet at holde en release-fest!

Har du ikke allerede et abonnement på Dagbladet Effektivt Landbrug, kan du med vores Release14 kampagne få 14 dages fuld adgang til at læse avisen i vores nye app.

Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og du vil automatisk få tilsendt din Release14 kode.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer