Ta' med fynsk bustur til Hannover-messen

Fredag 6. oktober 2017 8:00
Over 2.500 danske landmænd og maskinfolk sender L-Mediehus i samarbejde med rejsearrangør Thomas Birkballe til Agritechnica-messen i november. Blandt de 50 busser kører en bus fra Fyn den 16-17. oktober med tre påstigningssteder. Læs mere ved at klikke på feltet til højre her på siden.

For maskininteresserede er der mulighed for en tur med afgang fra Fyn til den kæmpestore Agritechnica-messe i Hannover torsdag den 16. og 17. november. LandbrugFyn udbyder et antal pladser i en af de 50 busser, som L-Mediehus sammen med rejsearrangør Thomas Birkballe sender afsted til verdens største landbrugsmaskinmesse i løbet af ugen.

Prisen er 2.195 kroner pr. person, inklusive bustransporten, morgenmad, indgangsbillet til de 23 udstillingshaller begge dage, bespisning, underholdning og overnatning på et stort hotel ved Harzen.

Tilmelding og betaling sker via LandbrugFyn’s hjemmeside eller ved henvendelse på tlf. 65 38 12 37, efter først-til-mølle princippet senest 20. oktober. Og der er kun et begrænset antal pladser, idet flere fynske landmænd allerede er tilmeldt turen, der indledes meget tidligt torsdag morgen og med hjemkomst fredag aften.

Læs mere om turen, tilmelding mm ved at klikke her!